Nok er nok.

For 16 måneder siden hentet Real Madrid en av verdens beste spillere fra Chelsea. Belgiske Eden Hazard ble nevnt i samme åndedrag som slike som Neymar, Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Å si Eden Hazard har slitt i Real Madrid er en kraftig underdrivelse. Nedturen har vært total og preget av skader og dårlig form, han har blant annet fått brudd i foten og fibula fraktur i sin første sesong. Mellom desember 2019 og mai 2020 kunne han ikke stille opp til 20 kamper på grunn av skader.

Les: Juan Mata har fått et tilbud det er ekstremt vanskelig å si nei takk til

I tillegg har spissen også fått hamstring og ankelskader. – Totalt har han mistet 35 kamper for Los Blancos og spilt bare 22 ganger, da også med haltende form.

Ingen gitt hans skrekkstart på tilværelsen i Madrid blir overrasket over at Hazard sin verdi på overgangsmarkedet har falt, men den har ikke bare det, verdien har vært i fritt fall.


Ifølge transfermarkt er Hazards nåværende markedsverdi bare € 60 millioner. Da han forlot Chelsea i 2019, var han verdt € 150 millioner.

Det er en nedgang på € 90 millioner som tilsvarer ca en milliard kroner. Brutalt!

Real Madrid manager Zinedine Zidane er rimelig desperat etter å få sin spiss tilbake, men hans nåværende skade vil holde ham utenfor frem til tidligst november. Klubben har giret opp det medisinske apparatet rundt Eden Hazard i et forsøk på å holde han skadefri og i form.

Les på Engelske klubber: Alle som kom og dro fra Everton sommeren 2020