Løsningen som kan gjøre alle happy? (foto: dortmund, twitter)

Vi er vant til at engelskmennene før hvert eneste internasjonale mesterskap synger sanger om at: Denne gangen skjer det! Vi er like vant til at det ender opp med en eller annen straffekonk hvor Englands stolte menn snubler. Denne gangen er det faktisk anderledes.

Kevin De Bruyne møter Englands ypperste hver eneste uke i Premier League. Nå tror belgieren at løvene har vokst seg store nok til å gå forbi Belgia og bringe the football-trophy home.

Les: Hvis vi venter et år kan vi få Nicklas Bendtner som ny landslagssjef

-Jeg syntes det engelske laget er spennende. Det er et meget ungt lag med et enormt potensiale. Jeg mener de kan sikte seg inn mot å vinne neste EM og VM, de har potensialet til det, sier De Bruyne til BBC.

Politisk korrekt når du spiller i Premier League, men likevel. De Bruyne mener altså at England en av favorittene til VM-tittelen 2022, 56 år siden forrige gang.

På søndag skal løvene først forbi de Bruyne og Belgia. Forrige VM overlistet Belgia England to ganger, nå aner City-spilleren at det blir tøffere.

For oss som har et spesielt forhold til engelsk fotball og blir like trist hver gang landslaget sendes ut av mesterskapene før moroa begynner, er det et enormt behov for at de Bruyne snart får rett.

Les: En milliard mindre verdt