Mohamed Salah, Harry Kane og Jan Vertonghen

Den franske søkkrike klubben Paris Saint-Germain følger opp med ekstreme investeringer for å nå sitt mål om å vinne Champions League. – Det holder ikke å dominere den franske ligaen de skal bli best i verden.

I går tapte Tottenham 1 – 3 mot Manchester United i Premier League og med det er Champions League neste år i praksis utenfor rekkevidde for London-klubben. Harry Kane har helt siden Mauricio Pochettino fikk sparken for et og et halvt år siden følt det var noe som manglet.

Les: Mirror: Liverpool lar seg ikke skremme av utkjøpsklausul på 800 millioner

Mauricio Pochettino som nå er manager i Paris Saint-Germain har i prinsippet fått en blanko sjekk for å gjøre de kjøpene han ønsker, han har blinket seg ut to spillere i Premier League, Harry Kane som han har en meget godt forhold til fortsatt og Liverpools målmaskin Mohamed Salah.

Enkelte eksperter, spesielt de i Spania er overbevist om at disse bevegelsene fra den franske storklubben betyr de er villige til å selge Kylian Mbappé i sommer, vi i Sporten er ikke overbevist.

Telefoot skriver at Paris Saint-Germain allerede har startet forhandlinger med Mohamed Salahs representanter for en overgang i sommer og at de planlegger det samme med Harry Kane så snart det er praktisk mulig.

Det blir ikke billig, ingen av de to vil gå for under en milliard.

Les: Manchester United har funnet en de vil bytte bort Paul Pogba for