Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba

Atalanta sine speidere fant den svensk/nord-makedonske supertalentet Dejan Kulusevski for fem år siden hos Brommapojkarna, den nå 20 år gamle høyrevingen havet på utlån hos Parma hvor han gjorde det så bra at Juventus bladde opp 35 millioner euro de sendte til Atalanta.

Et nytt utlån ble gjennomført til Parma sist sesong, et utlån som kan betegnes som vært vellykket. Nå er han tilbake i Juventus og svært ettertraktet. Manchester United har vært i kontakt Juventus med et tilbud om å doble prisen på Kulusevski i forhold til det de selv betalte, men de fikk et blankt avslag.

Les: Glemt Chelsea stjerne håper å komme sterkere tilbake på Stamford Bridge

Helt siden Juventus solgte tilbake Paul Pogba i 2016 for de som da var verdensrekord i overganger har de italienske storklubben kommet med en rekke forlag overfor sjefene på Old Trafford. – Den gamle dame har kommet opp med byttedealer med spillere som Paulo Dybala, Douglas Costa og en rekke andre. Nå skriver Todo Fichajes at Juventus endelig har en spiller Manchester United kan være villig til å slippe Paul Pogba for, du gjettet det sikkert. – Det er Dejan Kulusevski!

Manchester United skal ha tatt kontakt med Juventus for å diskutere igjennom en eventuell deal.

Les på F7: Vegetarianer klager på kjøtt i Bacon Crisp

En annen fordel med Dejan Kulusevski fremfor Paul Pogba, er at vi ikke snakker om en bortskjemt superstjerne, men en hardtarbeidende fotballglad unggutt som elsker å spille ball.

Kulusevski har kontrakt med Juventus til sommeren 2025.