Selv en Mester må tåle kritikk. (foto: liverpool, twitter)

Barcelonas nyvalgte president, Joan Laporta har dårlig tid. Et El Clasico-tap må han bare regne med i ny og ne, men forsvinner neste generasjon Barca-spillere, vil det sette dype spor.

18 åringen Pedri smalt inn på førstelaget denne sesongen og nøyde seg ikke med å få teste seg. 30 La Liga-kamper i sesongen der det knives om tittelen, forteller alt om hvilken posisjon den offensive midtbanespilleren har hos Koeman.

Les: Sørloth med to deilige scoringer!

Nå har Liverpool tydeligvis bestemt seg for å yppe. Pedri har kontrakt til 2022 (med opsjon på to år) og Premier League-klubben aner en mulighet til å teste Barcas grep på 18-åringen. Det er The Mirror som hevder Liverpool (på en eller annen måte) har henvendt seg til representantene til Pedri for en mulig overgang.

Det skal ikke være noen signaler fra Pedri om at han ønsker seg bort, men den engelske avisen hevder at Liverpool likevel gjør et fremstøt.

Kan vi tolke at Klopp og gjengen har fanget opp noe? Med en utkjøpsklausul på rundt 800 millioner kroner må Liverpool virkelig ha oppdaget forhold som gjør dette verdt forsøket.

Pedri

Signerer Pedri en forlengelse med Barca, forventes det at utkjøpsklausulen økes til rundt 4 milliarder kroner. Forklaringen på Liverpools fremstøt ligger trolig her. It´s now or never.

Les: Real Madrid har full kontroll på Messi