Mesut Özil

Ja det er Newcastle som støvsuger markedet for spillere som kan hjelpe dem med å bli værende i Premier League, 19.plass og sikkert midlertidig manager i en stund fremover lover ikke godt, selv om de har alle pengene i verden.

Nå er det slik at også de må balansere sine bøker, spesielt etter muligheten for å benytte nærstående firmaer som sponsorer er midlertidig lukket i Premier League. – Ganske nøyaktig et år etter ballmagikeren forlot Arsenal for en overgang til Fenerbache kan han komme tilbake på engelsk jord.

Les: «Snakker ofte om Haaland»

I den tyrkiske storklubben har 33-åringen så langt spilt 21 kamper og funnet tilbake til det Mesut Özil omtaler som «det fantastiske med fotball» han har scoret tre mål og to assist siden han landet i Tyrkia.

Det er overføringsjournalisten Ekrem Konur som rapporterer at storsatsingen Newcastle, som nylig fikk nye eiere som er stappfulle av diktatorpenger, ønsker å rekruttere Mesut Özil. Man melder også at klubben er interessert i Fenerbache -keeper Altay Bayindir.

Mesut Özil tilbrakte drøye syv år i Arsenal og var lenge en sentral spiller på laget, med den siste tiden var oppholdet problemfylt og uten tid på banen. -Totalt gjorde 33-åringen 254 kamper for London-klubben og sto for 44 mål og 77 assists.

Les: Jobber med å skape verdens sterkeste angrepsduo