Vi bare måtte ha med et siste bilde av Haaland i den gule drakta.

Siden Thomas Tuchel kom til Stamford Bridge har mye endret seg. Champions League-trofeet er tilbake, topp fire-plassering i Premier League ser også ut til å gå som planlagt. Men Chelsea stanser ikke der. Etter å ha hørt Tuchel tegne og forklare for tyske Bild, virker det som prikken over i´en skal plasseres i løpet av vinteren.

Siden i sommer har Thomas Tuchel blitt vant til å få slengt spørsmål fra pressen om Haaland. Chelsea-manageren har stort sett dukket unna, men denne uken bestemte han seg for å dele.

Les: Bekreftet: Steve Bruce har stemplet ut

-Vi har flere ganger pratet om Erling Haaland, også i overgangsvinduet. Men på det tidspunktet virket det urealistisk og ikke mulig å gjennomføre. Men vi prater om ham, for han er en fantastisk spiller og den som definerer Dortmund, sier Tuchel i et intervju med tyske Bild.

Gir rett til å peke på superforsterkning. (foto: chelsea, twitter)

Okay, så langt inget nytt, men så kommer det…

På spørsmål om Tuchel ser for seg en Haaland til Chelsea, selv med Romelu Lukaku på Stamford Bridge, kom svaret som tyder på at noe er på gang.

-Du mener to på topp, Lukaku og Haaland? Vi kan prate om det. Det har aldri blitt helt seriøst, men la oss se hva som skjer de neste par ukene, sier Tuchel.

De neste par ukene?

Les på Popidol: Wanda Nara har sluttet å følge Icardi på Instagram, som er anklaget for utroskap!

Power. (foto: chelsea, twitter)

Lukaku og Haaland på topp. Hvis de to spillerne tillater å gi hverandre plass på banen, vil forsvarsspillerne møte et kraftangrep verden aldri har opplevd før.

Helt utopi? Thomas Tuchel ser ikke ut til å mene det.

Les: Sky Sports: Paulo Fonseca gjør seg også klar for Premier League