Nærmer seg raskt en signering.. (foto: dortmund, twitter)

Erling Braut Haaland er klar til å fullføre overgangen til Manchester City i løpet av de neste dagene, nå er det kommet flere detaljer rundt lønna til Norges største stjerne.

Manchester City har vunnet kampen om å signere Erling Haaland med en totalpakke verdt over 200 millioner pund.

SISTE: Juventus tilbyr Arsenal ambisiøs bytteavtale

City har offisielt utløst utkjøpsklausulen på 63 millioner pund hos Borussia Dortmund, og har slått deres overmenn i Champions League, Real Madrid, om å signere Europas mest produktive unge spiss. Haaland vil være en av Citys best betalte spillere med en grunnlønn på ca. 375 000 pund i uken etter å ha blitt enige om personlige betingelser, og plasserer ham på nivå med Kevin De Bruyne og foran Raheem Sterling og Jack Grealish. Dermed stemmer ikke ryktene om 500.000 pund i uka.

Dette betyr at Haaland Jr. vil ha en månedslønn på nesten 18 millioner kroner!

21-åringen vil signere en femårsavtale, som vil gi ham hele 104 millioner pund, men med tillegg og prestasjonsrelaterte klausuler vil pakken trolig overstige utrolige 200 millioner pund!

Haaland skal ha tatt og bestått den medisinske testen, og nordmannen vil at avtalen skal offentliggjøres så snart som mulig, slik at han kan si et formelt farvel til Dortmund-fansen før sesongslutt.

Siden City får Haaland for rundt en tredjedel av markedsverdien hans har Team Haaland forhandlet frem en svært høy lønn til tross for ung alder.

City går nå for Haaland etter at de ikke klarte å lande Tottenham-spissen Harry Kane i fjor sommer, med Spurs som ønsket rundt 150 millioner pund for Englands kaptein.