Gledesscener har det vært mange av i Chelsea den siste tiden

Klubbens rekordsignering på £97 millioner er lei av tilværelsen i Chelsea og ønsker seg til et lag som utnytter egenskapene hans bedre.

En Chelsea-kilde har fortalt Football Insider at Lukaku ikke er fornøyd og ser ønsker å forlate London-klubben bare syv måneder etter comebacket.

I januar var det en krangel bak kulissene mellom stjernespissen og manager Thomas Tuchel.

Sjefen var misfornøyd med Lukakus form og dro ham inn på kontoret for å spørre ham om vekten og mangelen på skarphet foran mål.

Semifinalene er klare: Gigantduell i FA Cupen

Det skjedde før det beryktede Sky Italy-intervjuet der den belgiske landslagsspilleren offentliggjorde at han var misfornøyd med livet på Stamford Bridge. Det har vært lite endring å se på den holdningen i de påfølgende to månedene.

Han avslørte at han ville «100 prosent sikkert» blitt i Inter Milan hvis han ble tilbudt en ny kontrakt og at han ikke var fornøyd med spilletiden i Chelsea.

LES: Aubameyang herjet i El Clasico

Lukaku har ikke startet en Premier League-kamp siden 1-0-seieren over Crystal Palace forrige måned 19. februar og har ikke scoret i ligaen i hele 2022.

Tuchel har i stedet valgt Kai Havertz til å spille på topp de siste ukene, og han har åtte mål på sine åtte siste kamper i alle konkurranser.

Lukaku er under kontrakt på Stamford Bridge til sommeren 2026 etter å ha signert en langtidskontrakt da han kom tilbake fra Inter Milan i fjor sommer.

Han har kun 12 mål og tre målgivende pasninger på 49 kamper for klubben på sine to perioder i vest-London.