Stop calling Marc.

Den tidligere Arsenal-stjerna har siden 2012 rukket å etablere seg godt hos Ajax. Planen var å fortsette som director of football til 2024, men det siste året har flere Premier League-klubber hamret på døra. Sist ute var Newcastle, som ifølge Talksport fikk et klart nei fra 48-åringen.

På onsdag viste Overmars hva som var viktigere enn å forvalte overgangsbudsjettet til «verdens potensielt rikeste klubb». I stedet for en exit fra Amsterdam, forlenger nå Overmars med klubben han selv spilte for før han ble hentet av Arsene Wenger til London.

Les: Liverpool nekter å gi fra seg en seier de ikke trenger

Det skal ikke lenger være noen tvil om at døra stenges for Premier League og de andre ligaene, nå skal Overmars fortsette arbeidet hos Ajax «til evig tid».

Jobben hos Newcastle hadde bragt Overmars tilbake til Premier League og fylt opp sparekontoen for resten av livet, men 48-åringen er fornøyd med «de små forholdene» hos Ajax.

Les på Engelske klubber: Manchester United har ansatt arbeidsledige Chris Armas

På tirsdag kunne Overmars feire 4-2 seieren over Sporting Lisboa og dermed overlegne i CL-gruppa med Sporting, Dortmund og Besiktas.

Money is not everything.

Les: Chelsea-back enig med Real Madrid på en drøy halvtime