Det blir tungt for Antonio Rüdiger åf forlate lagkamerater og kantina på Stamford Bridge som skal være spektakulær

Chelsea har forsøkt det meste for å holde på den tyske forsvarsgiganten Antonio Rüdiger, men flere kreative forslag og lønnsøkning har ikke fått han til å signere en forlengelse på kontrakten som går ut til sommeren.

Det som imponerer er hvordan han og manager Thomas Tuchel har bestemt seg for å avlutte med stil og det betyr ta igjen de to poengene som det er opp til serieleder Manchester City.

Les: Levante fortsetter å signere managere i imponerende høyt tempo

Goal melte for noen dager siden at det hele er avgjort Antonio Rüdiger har bestemt seg for å forlate London-klubben når hans kontrakt går ut på dato og dermed er tilgjengelig for en overgang til hvem han måtte ønske- gratis.

The Independent melder nå at Rüdigers agent allerede har oppnådd en uformell avtale med Real Madrid om en overgang til sommeren. – Det skal ha vært gjennomført en videosamtale på litt over 30 minutter før de ble enige i prinsipp. Dette til stor glede for alle i ledelsen i kongens klubb.

Les: Manchester United har ansatt arbeidsledige Chris Armas

Rüdiger kom til Chelsea fra Roma sommeren 2017 og var en del av troppen som vant Champions League-tittelen i vår. Denne sesongen står han notert for to mål og to målgivende pasninger på 20 kamper.

Les: Colin Farrell skal fortsette å spille Pingvinen