Love. (foto: liverpool, twitter)

Zlatan og AC Milan trengte seier mot Liverpool, og da Jürgen Klopp hvilte fler av de mest brukte spillerne lå muligheten der. Det er bare det at et redusert Liverpool ikke er redusert.

Liverpool hadde fem seire bak seg og hadde cruiset behagelig videre fra gruppespillet, mens Milan, Porto og Atletico Madrid skulle kjempe om den siste plassen.

Les: Lewandowski 27- Barcelona 25

Divock Origi, Minamino, Neco Williams og 18-åringen Tylor Morton var på banen for Liverpool, spillere som viste seg å bli for sterke for et presset Milan. Det startet nølende, helt til den tidligere Chelsea-spilleren Fikayo Tomori hamret ballen i mål etter 28 minutter.

Les på F7: Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå skulle Zlatan og gjengen ta kommandoen, men ble i stedet møtt av en dribleglad Oxlade-Chamberalin på kanten av feltet som dundret til mot mål med Mohamed Salah på returen til utligning. Det hele ble avgjort da målscorer Tomori gjorde en stor blunder foran eget mål i det 55. minutt, som til slutt endte på Divock Origis hode (hvem ellers) til 1-2 og seier.

Reds in yellow. (foto: liverpool, twitter)

AC Milan og den svenske løven må derfor følge resten av Champions League fra sofaen, mens Liverpool igjen beviste at de nekter å tape kamper de ikke trenger å vinne.