For god til å støve bort.

AC Milan har angivelig avtalt personlige betingelser med Juventus-spissen Mario Mandzukic foran et en eventuell overgang i januar. – Rossoneri-direktør Zvonomir Boban var ikke fornøyd med at klubben ikke signerte mer erfarne stjerner gjennom sommeren, og SempreMilan avslørte nylig at de til tross for enorme underskudd har fått aksept fra eierne til å hente en stjerne i januar.  

Les: Fotballgigant blør: taper nesten 4 millioner hver eneste dag

I følge il Giornale har AC Milan tatt et skritt mot å legge til en mer etablert angrepsspiller  ved å avtale personlige betingelser med Mandzukic, til tross for at spilleren er sterkt knyttet til Manchester United.

Det er en målsetning for Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær å hente han i januar og hvis han for sparken har den mest aktuelle etterfølgeren Massimiliano Allegri lovet å ta med seg samme spiller som en lags pakkedeal.

Les: Tuttosport: Massimiliano Allegri enig med Manchester United

Kroaten var ikke med i Juves siste Champions League-tropp og han kommer langt bak i rekken over muligheter for Maurizio Sarri, som har rikelig med angripelsesalternativer som er tilgjengelige.

AC Milan allerede skal ifølge artikkelen allerede fått ok av Juventus for en overgang for 33-åringen i januar, da Bianconeri ønsker å selge ham til AC Milan i stedet for Inter Milan som puster dem i nakken.

Les på Popidol: Datteren til Lenny Kravitz og Lisa Bonet, Zoe, er den neste «Catwoman»

Mandzukic har spilt 162 kamper for Juve i alle konkurranser, nettet 44 mål og sørget for 24 assist.