Juventus ‘suksesstrener er etter sigende enig med storklubben om betingelsene for å erstatte Ole Gunnar Solskjær – Det at han vil «ta med seg spillere» har vært et ekstra pluss. 

Massimiliano Allegri er veldig nær å avslutte en avtale om å erstatte Ole Gunnar Solskjær som manager for Manchester United, skriver italienske Tuttosport. Rykter om at den norske manageren skulle få sparken har godt lenge, rykter om en overgang for Emre Can og Mario Mandzukic, to Juventus spillere som nylig har «tjent» under Allegeri har også fått noen overskrifter.

Les: Vincent Kompany gir Anderlecht trøbbel

Men nå legger Tuttosport også penger inn i avtalen. Allegri skal få 6,5 ​​millioner pund i året, for å komme til Old Trafford og gjenoppbygge den tidligere storheten.

Samtidig vil han dermed løse Uniteds akutte spissproblem med den 33 år gamle kroatiske måltyven som har blitt en dollar i spisshierarkiet i Torino, akkurat som de åtte år gamle tyrkerne kan vende tilbake til Premier League, hvor han tidligere representerte Liverpool.

Ole Gunnar Solskjær ble faktisk lovet fred for å bygge seg opp Manchester United «organisk», men den stygge sesongstarten skal ha rokket med det løftet.

Allegri benytter seg av tilgjengeligheten i markedet for å presse United til en rask beslutning. – Allegri sluttet i Juventus etter fem suksessfulle år.

Samtidig vil han knytte den tidligere United-backen franske Patrice Evra til laget sitt. Evra, som var i klubben fra 2006-204 og vant fem mesterskap, har ved flere anledninger uttrykt ønske om å komme tilbake til Old Trafford.

Les på Popidol: Datteren til Lenny Kravitz og Lisa Bonet, Zoe, er den neste «Catwoman»

Allegri har imidlertid også uttrykt ønske om å ta sin tidligere assistent fra Juventus, Marco Landucci, som sin høyre hånd.

The Guardian fortalte nylig at 52 år gamle Allegri har begynt å ta leksjoner i engelsk for å være forberedt på en overgang til Premier League.