(c) Bilde Chelsea FC: Frank Lampard

Det var en meget skuffet Chelsea manager Frank Lampard som gikk av banen etter lørdagens 0-3 tap mot Sheffield United. – Det er trolig den åpningen som Manchester United trenger for å lande topp fire og sikre seg en plass i Champions League. Allerede i morgen vet vi om de klarer å benytte seg av den gavepakken de har fått servert.

Frank Lampard prøver å samle seg å se fremover, noe han forteller på Sky Sports:

«Jeg lærte mye som jeg ikke glemmer. De var bedre enn oss, de var sterkere enn oss fysisk og sterkere med ballen, og da taper du kampene»

«Du kan føle og høre alle lydene på sidelinjen, og det eneste jeg kunne høre var Sheffield United-stemmer. Det er et sterkt lag, og hvis du underpresterer mot dem, skjer dette».

«Når du kommer bak med to, gjør du det vanskelig for deg selv. Det var skuffende. Vi gjorde for mange feil. Man analyserer hele sesongen og prøver å komme seg videre. Vi må glemme denne kampen raskt og kjempe for topp fire».

Les: Chris Wilder har blitt en fantastisk god manager

Med tre kamper igjen er Chelsea på tredjeplass, men kan bli overtent av både Leicester og Manchester United de neste dagene. – Leicester har vært ujevne siden gjenåpningen av Premier League og har gitt fra seg en rimelig sikker tredjeplass, men Manchester United er i flyt-sonen og vinner kamper.

På mandag tar Ole Gunnar Solskjærs mannskap i mot Southampton på Old Trafford, med seier i den kampen går de forbi Chelsea med et poeng.

Allerede i kveld får vi vite om det serveres en ny gavepakke til Ole Gunnar, Leicester er på besøk hos Bournemouth på vitality Arena. Bournemouth kjemper for overlevelse i Premier League og kommer ikke til å gi ved dørene.

Les: Utrolig! Ønsker både Jesse Lingard og Phil Jones!