Jesse Lingard og Phil Jones

Det kan være at West Ham manager David Moyes tenker på sin egen, ikke spesielt suksessrike periode som manager for Manchester United som gir han sympati for Jesse Lingard og Phil Jones.

De to har levert langt under pari de siste årene, og derfor er det overraskende det Daily Mail skriver at Moyes med så stor iver ønsker seg begge to i sommer.

Les: Bundesliga starter en ny sesong i september

Til tross for at Jesse Lingard og Phil Jones ikke leverer som Manchester United ønsker er de begge gode nok for Premier League, dessuten har de et lønnsnivå som bare kan forsvarer i en av de fem store ligaene.

West Ham vil ikke ha økonomi ved et nedrykk til Championship, derfor vil det eventuelt bud måtte vente litt, men det skal sies i dag var en god dag for Moyes.

West Ham vant idag en knusende 4 – 0 seier mot Norwich hvor alle målene kom av Michail Antonio, mens Norwich offisielt rykker ned har West Ham klatret opp på 14 plass.

Les: Til salgs etter et forferdelig år

Det er ikke medynk som gjør at David Moyes ønsker seg de to, han hadde Jones i stallen da han var Manchester United-manager, mens Lingard på sin side var lånt ut til Birmingham på grunn av sin unge alder. (Lingård var 20 og Jones 21 i 2013/2014 mens Moyes var leder på Old Trafford)

Dette kommer som godt nytt for Ole Gunnar Solskjær som er ventet la flere forlate klubben i sommer, Jesse Lingard og Phil Jones har lenge har vært aktuelle for exit.