Én takling som forandret alt. (foto: thornley, twitter)

Er det noen som husker Ben Thornley? Ikke det, sier du. Manchester United-spilleren fra den berømte Class of 92, hadde alt som skulle til for å bli husket som Beckham, Giggs, Neville og Scholes. Så kom den skjebnesvangre treningskampen. 

Thornley skulle ha løftet Champions League-trofeet sammen med denne United-gjengen i 1999. Spesielt siden han ble regnet som det største talent av de unge og fremadstormene.

David Beckham: -Ben ville ha oppnådd mer enn alle oss andre

Kule gutter på vei frem. Det gikk bra for én av dem.

Gary Neville: – Ben var et av de største talentene – hvis ikke det største talentet – på dette laget.

Class of ´92.

Men fem år før  kvelden i Barcelona i Champions League-finalen mot Bayern München, hadde noe endret livet til supertalentet. Kort tid etter at han spilte seg inn på Uniteds førstelag, ble kneet til Thornley knust i en reservelagskamp.

Selv om han kom tilbake etter seks måneders skadefravær, endte den lovende karrieren her.

Da er det imponerende å høre på Thornleys opplevelse av å se lagkompisene heve Champions League-trofeet i 1999 – uten ham.

Var en av de store hos superårgangen til United.

-De vonde følelsene hadde forlengt forsvunnet. I 1994 forstod jeg raskt at jeg aldri kom til å bli fast på United igjen, selv om jeg ble der i tre og et halvt år. Da United vant, var det en fantastisk kveld, og det streifet meg aldri at dette burde ha skjedd meg også. Jeg var bare overlykkelig for at gutta jeg hadde vokst opp med opplevde denne utrolige sesongen, sier Thornley ifølge ESPN.

En trist, men varm historie.

Les på F7: Usain Bolt kan få med seg Champions League