Said Benrahma

Chelsea fikk, som de fleste andre med seg at Brentford, som for øvrig har verdensrekord i å tape opprykkskvalifiseringskamper, har en meget interessant spiller i Said Benrahma. Manager Thomas Frank skjønte i det øyeblikket fløyta gikk og Fulham sørget for vendereis til Premier Laegue på bekostning av dem at det ville bli meget vanskelig å holde på den algeriske vingen.

Chelsea var en av de aller største interessentene, men når det kom til stykket har de brukt sine milliarder på andre spillere og nå virker det som om de har sluttet å kjøpe til tross for at det interne vinduet i England er åpent i enda noen dager.

Det ryker ikke like godt av Brentford og manager Thomas Frank denne sesongen, sist sesong tapte rykket de nesten opp, men denne sesongen etter fire kamper er fasit en litt trist 15.plass.

Les på Engelske klubber: Liten tvil om at Manchester City rigger seg for Messi

Sky Sports skriver at Brentford og West Ham har kommet langt i forhandlingene og at det skal dreie seg om 30 millioner pund, tilsvarende nesten 370 millioner kroner.

Også Crystal Palace skal være klare til å gi Benrahma et bud før overgangsvinduet stenger i England 16. oktober.

Benrahma var blant nøkkelspillerne i Brentfords utmerkede sesong, som nesten førte dem til opprykk til Premier League, var det ikke for nederlaget i sluttspillfinalen mot Fulham.

Les på Popidol: Til jul kan du se Tom Hanks i sin første western noensinne