United melder O'Boyle skal jobbe tett både med Murtough og ten Hag. (foto: united, twitter)

Det skjer ting på Old Trafford. Da snakker vi ikke bare om det som dessverre har blitt en forutsigbar utskifting av trenerteam og spillere. Direktørstaben har endelig også måtte ta konsekvensene av vinglingen.

På tirsdag kom bekreftelsen på at Andy 0’Boyle er ansatt som ny visedirektør. Ikke hørt om mannen? For seksten år siden forlot O’Boyle United fra en stilling på klubbens akademi. Siden den gang har han samlet verdifull erfaring som så skal settes i arbeid.

LES: Nå koker det skikkelig hos Bayern München

-Vi er glade for å ønske Andy velkommen tilbake til Manchester United for å ha denne viktige rollen i klubbens ledelse, begynner fotballdirektør John Murtough til klubbens hjemmeside.

Og denne viktige rollen er?

O’Boyle skal inn og jobbe tett med Murtough om å utvikle klubbens strategi, akademi og kvinnelaget. «Andy» har jobbet for Liverpool, det engelske U21-landslaget og Premier League.

Murtough fortsetter å beskrive verdien av å ha Boyle tilbake hos United.

-Dette vil gjøre ham til en verdifull forsterkning til laget mitt i Carrington, der vi fortsetter med å styrke lederskapet og strategisk planlegging på tvers av alle våre fotballaktiviteter.

LES: Heller Manchester United enn drømmeklubben Barcelona

Nå blir ikke alt så mye bedre ved å hente inn flere direktører, men dette er nok et signal på at det her skal sluttes med å kave fra kamp til kamp. United kvittet seg med Ralf Rangnick som såkalt rådgiver, nå er det slutt på «venstrehåndsarbeid» i byggearbeidet, her skal det jobbes for det lange løp.

Dette liker vi!