Raphinha

Leeds gjør alt som står i sin makt for å beholde sin brasilianske høyreving Raphinha. – Etter plassen i Premier League ble reddet med et nødskrik på bekostning av Burnley har de klart å avverge en nesten 100 % sikker overgang for Kalvin Phillips til Manchester United. Men denne gangen må de trolig gi tapt.

På den andre siden Manchester United er kjent for å betale langt over markedspris (som for øyeblikket er 45 millioner euro) – Dessuten i følge Express har Raphinha knyttet et tett bånd til Bruno Fernandes både av og på banen da de to spilte sammen i Sporting CP i 2018/19. Og er det noen som kan trenge en opptur er det Bruno Fernandes.

Les: Xavi snur etter Arsenal og Tottenham interesse

Dette med Manchester United er forholdsvis nytt, i hvert fall i forhold til Barcelona som alle har beskrevet som Raphinha sin definitive drømmeklubb. Ni av ti eksperter ville sagt Barcelona, som er svært interessert i Raphinha ville få tilslaget, men den gang ei.

Kan tenktes Raphinha har fått opp øyene for fish and chips etter to sesonger på Elland Road og gjerne blir i England en stund til. Likevel et rart valg for en spiller med ambisjoner. Barcelona spiller neste sesong i Champions League og Manchester United gjør det definitivt ikke!.

Les: Aurelien Tchouameni enig med Champions League finalistene