Vet hva han mangler.

Da United hentet inn en av verdens beste midstoppere i Rafael Varane forrige sommer, trodde vi klubben hadde en duo som skulle sørge for at motstanderne ville møte en rød vegg foran mål. 6. plass i Premier League og 57 baklengs, sammenlignet med Citys og Liverpools 26, forteller at vi tok feil. Når nyopprykkede Brentford med Kristoffer Ajer på plass i midtforsvaret slapp inn færre mål enn verdens største klubb, da blinker varsellampene på Old Trafford. Dette er i ferd med å endre seg.

Harry Maguire har fått mye juling i media og hos egne supportere denne sesongen, mens Varane ikke har vært i nærheten av å dominere ligaen som han gjorde sammen med Sergio Ramos i La Liga (og Champions League). Flere midtstoppere har været linket til United de siste månedene, ifølge spanske Cadena SER pågår det forhandlinger i Manchester med en av de mest solide.

LES: Store ting har skjedd på Premier Leagues rikingliste

Det er ikke noe nytt at Pau Torres er linket til United, nå hevder Cadena SER 25-åringens representanter har reist til balløya for å forhandle med Manchester United. Dette er et initiativ fra spillerens representanter for å få fart på forhandlingene, United har gladelig åpnet døra til forhandlingsrommet.

LES: Tolisso ferdig hos Bayern München

Torres var på god vei bort fra Villareal forrige sommer, men valgte å bli. Denne sesongen har det blitt 47 kamper i den gule drakta (6 scoringer). Torres og gjengen måtte gi tapt mot United i Champions League-gruppespillet, men der de røde djevlene fikk en bråstopp mot Atletico Madrid, sendte Villareal Juventus og Bayern München ut av det beste selskapet på vei mot semifinale mot Liverpool. Her rystet de Jürgen Klopp på El Stadio Madrigal, og var på god vei å sende Liverpool til exit.

I La Liga fikk Torres og gjengen bare karret seg til en Conference League-billett, men Pau Torres har kommet ut av sesongen som en av de desidert beste midstopperne i ligaen – og Europa.

LES: Aurelien Tchouameni enig med Champions League finalistene

Noe er på gang i Manchester. Pau Torres er helt klart en spiller også Erik ten Hag har gitt tommel opp for, ellers hadde representantene hans neppe kommet inn til forhandlinger.