(foto: west ham, twitter)

Det er i ferd med å bli en «never ending story» Manchester United som har lyst på Declan Rice og West Ham som hele tiden øker prisen akkurat over det som sjefene på Old Trafford er villige til å betale.

Denne sommeren ser ting imidlertid annerledes ut, West Ham har selvsagt økt prisen, men Manchester United skal være villige til å cashe ut deres krav. Desperasjonen begynner å bli stor og da føles det godt å bruke penger.

Les: Overbevist Jürgen Klopp heller overtar for Gareth Southgate enn Hans-Dieter Flick

West Ham sin nye pris er 150 millioner pund, noe som er over 1,7 milliarder kroner. Mye penger selv om en som er så imponerende som Declan Rice.

Daily Mail hevder at West Ham skjønner de kommer til å miste Declan Rice. – De ønsker å selge den engelske landslagsspilleren mens de kan få godt betalt.

Det enorme tallet er £50 millioner mer enn Manchester City betalte Aston Villa for Jack Grealish i fjor sommer som da var britisk rekordovergang.

Manchester United er de nåværende favorittene til å signere Rice ettersom de ser ut til å erstatte Paul Pogba, som forventes å forlate Old Trafford til sommeren.

Les: Stabæk henter midtbanespiller i Vancouver

Chelsea har også vært sterkt knyttet til en overgang for Rice, men London-klubben er foreløpig ikke i stand til å signere nye spillere på grunn av sanksjonene mot eier Roman Abramovich.

Imidlertid vil Chelsea sannsynligvis gjenoppstå som sterke utfordrere for Rices signatur hvis en kjøper til klubben blir funnet i løpet av de kommende månedene. – Rice skal være interessert i en overgang til United

West Ham kan imidlertid bli tvunget til å droppe prisen hvis United plutselig er eneste som vil kjøpe.

Rice har fortsatt to år igjen av avtalen i West Ham, som også har opsjon på å forlenge med ytterligere ett år.

Kontraktssamtalene mellom Rice og West Ham har ikke offisielt brutt sammen, men manager David Moyes har angivelig akseptert at han sannsynligvis vil miste midtbanespilleren.

Tidligere denne sesongen sa Moyes at klubbene hadde gått glipp av sjansen til å kjøpe Rice til en lavere pris i fjor sommer.

«Det var et kupp å kunne få Declan for 100 millioner pund,» sa han.

«Den handelen er nå borte.»