Bilde: Stabæk Fotball: Patrick Metcalfe

Hovedtrener Eirik Kjønø som Stabæk hentet fra Grorud har, for de som har fulgt vennskapskampene opp imot seriestarten endelig fått ting på skinner. – Vi tipper Bærumsklubben som etter en trist fjorårssesong havnet i OBOS-Ligaen rykker direkte opp i Eliteserien igjen. Og nå, har de fått på plass en solid forsterkning.

Den 23 år gamle canadiske midtbanespilleren har vært på prøvespill i en ukes tid og imponert stort, klubben er så sikker i sin sak at de har tilbudt en kontrakt for de neste tre årene. . I fjor spilte han for Vancouver Whitecaps i MLS.

– Jeg ser på meg selv som en holdende midtbanespiller eller en indreløper, men jeg er allsidig og kan også spille i ulike roller i forsvar, sier Metcalfe om seg selv til Stabæk sine sider, hvor du også kan se et velkomstintervju.

Sportssjef Torgeir Bjarmann er glad for at Metcalfe nå har signert. «Først scoutet vi han nøye på video. Så fikk vi muligheten til å få han hit på et prøvespill. Der har han gjort et solid inntrykk».

Les: Thomas Müller legger skikkelig press på Bayern München

Stabæk spiller på nest øverste nivå etter fjorårets nedrykk. Bærumslaget seriestarter borte mot Skeid i 1. divisjon mandag 4. april.