Mester Klopp. (foto: liverpool, twitter)

Det er overraskende meldinger som BILD skriver om i dag! – Den tyske avisen er overbevist Liverpool manager Jürgen Klopp heller blir landslagssjef for England enn for sitt eget hjemland.

Vi i Sporten.com merker at vi faktisk er enige. Etter Bundesliga sesongen 2014/2015 forlot Klopp Borussia Dortmund for så i oktober overta Liverpool etter Brendan Rodgers som de siste årene har gjort en god jobb for Leicester.

Les: Thomas Müller legger skikkelig press på Bayern München

Jürgen Klopp har løftet Liverpool og har vunnet Premier League, Champions League, Carabao Cup og Club World Cup, alle vil han skal fortsette, men den tyske manageren har sagt at når hans kontrakt går ut sommeren 2024 skal han ta et sabbatsår.

Da landslagssjef Joachim Low etter EM 2020 skjønte han ikke hadde mer å gi, var Jürgen Klopp den alle snakket om, men han hadde mye ugjort med Liverpool og stillingen gikk istedenfor til Bayern München manager Hansi Flick.

England-jobben kan imidlertid være svært fristende. – BILD sier at Klopp har utviklet sterke forbindelser med engelske landslagsspillere også utover Jordan Henderson og Trent Alexander-Arnold.

I følge James Pearce fra The Athletic mener Klopp faktisk drar om to år, han har lovet familien at han vil ta en pause.

I en kommentar til saken tidligere sa Klopp: «Hvis jeg selv bestemmer meg for at jeg ikke kan fortsette lenger, tar jeg en pause.

Les på F7: Russland søker om fotball EM

«Jeg har absolutt energi, men jeg har ett problem: Jeg kan ikke gjøre «litt». Jeg kan bare gjøre «alt eller ingenting». Men sjansen er stor for at energinivået mitt vil gå opp igjen [etter en gå i stykker].»

Tilfeldigvis er Gareth Southgates England-kontrakt også ferdig i 2024 etter at han skrev under på en forlengelse i november.