(foto: united, twitter)

Mange venter på Jadon Sancho, flere har sluttet å vente. Rundt 1,3 milliarder kroner for spilleren med 3 scoringer på de siste 12 kampene skaper mer hoderisting enn begeistring. United har hele veien jobbet med alternativer til Dortmund-spilleren, nå har en 22-åring på balløya vist at også han spillet.

Når United-speiderne begynner å dukke opp for å følge spillere, øker markedsprisen umiddelbart. Hos Leicester er de godt kjent med hvilket nivå betalingsviljen til United ligger på.

Les: Bild: Real gikk glipp av Haaland, denne gangen ringte Zidane selv

United fikk sin Harry Maguire, bommet på James Maddison. Nå hevder The Sun (ja, vi tar det med en neve salt) at Solskjær har satt opp reven Harvey Barnes som mål nr. 1 til vingposisjonen (hvis neste Sancho-fremstøt også tryner).

Det hele startet for Leicester-spilleren på utlån hos West Brom 2018/19-sesongen. Forrige sesong sto Barnes i 42 kamper for Leicester, denne sesongen har Barnes vist at han er på vei mot noe virkelig stort. 5 scoringer og 1 assist på 15 kamper er bare begynnelsen for spilleren, som fikk debuten for de tre løvene til Gareth Southgate i 3-0 kampen mot Wales.

Les på Engelske klubber: Til sommeren spiller Ben White for en av de Fire Store

Les: Manchester United er ferdig med oppvarmingen – hvem i huleste skal makte å stanse Solskjær?

Brendan Rodgers hater virkelig å gi fra seg de største talentene til United, men denne gangen skal en prislapp på 60 millioner pund gi United mulighet til å hente Barnes i januar – hvis Woodward er villig til å strekke seg utenfor budsjettet.

Ifølge Teamtalk skal United ha satt av rundt 30 millioner pund i januar til spillerkjøp pluss det de måtte få inn på salg.

Harvey Barnes? Interessant.

Les: Juventus prøvde å lure seg til Luis Suarez