Har pekt på de siste, nødvendige spillerne han trenger. (foto: united, twitter)

David Moyes hadde to store mål denne lørdagen: Dunke jyplingen Solskjær og den tidligere arbeidgiveren og bringe West Ham opp til tredjeplass i verdens tøffeste liga. Begge målene «gikk i dass».

Først vil vi be alle som dømte Solskjær og United nord og ned for to måneder siden ta seg en kikk i speilet. Ta så en titt på Premier League-tabellen og vend så tilbake til speilet. Så er det opp til personen å vurdere hva som møter deg i speilet.

Les: Mario Balotelli + Silvio Berlusconi = Sant!

Beklager denne avsporingen, men noen uker etter at «eksperter» og synsere hadde latterliggjort Solskjær og United for sesongstarten, er gjengen fra Old Trafford oppe og har full kontakt med plassen der trofeet deles ut.

Så til lørdagens seier over West Ham.

Moyes hadde preppet spillerne sine godt og gikk til pause med 1-0 ledelse. Så eksploderte den røde horden.

I Champions League-kampen mot PSG fikk Solskjær pes for ikke å ha forutsett at Fred kom til å miste hodet, mot West Ham trykket Solskjær definitivt på de riktige knappene i pausen, i tillegg til byttene Fernandes med van de Beek og Cavani med Rashford.

Fernandes matet Pogba som dro til med en god gammel scoring fra langdistanse. Tre minutter senere var Mason Greenwood tilbake i scoringsform.

2-1.

Etter dette ble West Ham tvunget til å ligge høyt, noe Marcus Rashford fikk gleden av å utnytte med et løp og lobb over Lukasz Fabianski.

3-1.

United ruler på bortebane. Når det også løsner for alvor på Old Trafford, er det få som kan stanse jyplingen Solskjær og den røde horden.

Les: Manchester United kan hente ving i januar for 700 millioner kroner