Juventus var ikke helt trygge på italiensken til Luis. (foto: atletico, twitter)

Det er fortsatt bare en anklage, men stemmer dette, var Juventus ekstremt (over)tent på å sende Luis Suarez ut på banen sammen med Ronaldo og gjengen.

Det var et salig rot da exiten fra Barcelona ble klar og Suarez skulle finne seg et nytt hjem i løpet av noen hektiske uker. Det så lenge ut til å at det skulle bli Juventus-drakt på uruguayaneren, men Diego Simeone vant drakampen.

Les: Nå er det ikke lenge før vi får se Patrick Vieira i Premier League

For i Italia måtte Suarez stotre seg gjennom en italiensk språk -og kulturtest for å skaffe seg det nødvendige italienske statsborgerskapet (har jo allerede italiensk kone).

Det gikk i tregeste laget, og resultatet ble tydeligvis ikke det lokale italienske myndigheter trengte. Nå venter det bråk for Juventus. Ifølge Football-italia har flere ansatte på universitetet der Suarez tok prøven blitt suspendert.

Che cosa?

-Det har kommet frem at innholdet av prøven ble kommunisert til spilleren i forveien så han kunne nå det nødvendige resultatet… Så saken skulle være positiv både Juventus´og universitetes image, skriver myndighetene i Perugia.

Les på Engelske klubber: Til sommeren spiller Ben White for en av de Fire Store

Som ikke holder noe tilbake.

-Etterforskningen har også vist oss at ledere i Torino-klubben – også på aller høyeste nivå – jobbet med å fremskynde anerkjennelsen av Suarez sitt italienske statsborgerskap, informeres det fra Perugia.

Så hvorfor alt dette bråket med å vise at Suarez kan bestille to doble espresso på italiensk? Juventus hadde brukt opp kvoten for ikke-EU-spillere, så dette var eneste måten å hente inn Barcelonas målmaskin på.

Suarez endte som Simeones fotball-hitman, mens Juventus endte med Alvaro Morata. 9 scoringer for Morata på 12 kamper viser at det uansett endte bra for Pirlo.

Så gjenstår det å se hvilken smekk myndighetene i Perugia kan gi Serie A-giganten for å ha bidratt til juks på skolebenken.

Les: Claudio Ranieri i knalltøffe forhandlinger