Har pekt på de siste, nødvendige spillerne han trenger. (foto: united, twitter)

For ikke så altfor mange månedene siden Gary Neville, Rio Ferdinand og de andre United-kommentatorene hylte: United MÅ ha forsterkninger i januar, eller så går alt til helvete! En rask titt på Premier League-tabellen i midten av januar forteller en helt annen historie.

Solskjær har sakte, men sikkert fått skrudd sammen de ulike delene i United-maskineriet. Nå snakkes det ikke lenger om panikkkjøp, men eventuelle forsterkninger som kan gi de ekstra marginene for å sikre United trofeet etter den uendelig lange ventetiden.

Les: PSG har endelig manageren som kan lede barnehagen til Champions League-triumf

Lille-stjernen Boubakary Soumare har vært sterkt linket til United-overgang i januar, men ifølge The Athletic har Solskjær og gjengen nå skotet planen.

United-speiderne skal ha skrevet 21-åringens navn med caps-lock´en på, og har hektet på den sterkeste anbefaling om å handle. The Athletic hevder United trakk tilbake planen om Soumare-kjøp til 30 millioner pund denne måneden – på tross av de gnistrende gode prestasjonene til den defensive midtbanespilleren i 16 Ligue 1-kamper for Frankrikes tredje beste klubb.

Les på F7: Friends fortsetter sin seiersgang

United har de siste ukene innsett at de er spesielt godt rigget på midtbanen. Fred, Matic og Scott McTominay presterer alle som ønsket i den defensive rolen, Bruno Fernandes fortsetter å skinne, og selveste Paul Pogba er i nærheten av formen vi såvidt husker.

Og på bakrommet sitter sikkert økonomen Ed Woodward og gliser. No need for costly panic. Du verden så deilig det må kjennes for Woodward å være på offensiven for første gang på altfor, altfor lenge.

Les: Sky Sports: Arsenal jobber med nødløsning fra Barcelona