No time for warm ups, Martin.

Mikel Arteta vet at klubben ikke vinner i det lange løp uten en av verdens beste keepere. Arsenal-manageren vet utmerket godt at du heller ikke vinner når back-up løsningen mellom stengene ikke er av topp klasse.

Bernd Leno har holdt seg skadefri og har stått i samtlige Premier League-kamper denne sesongen, men etter et hektisk juleprogram og inn mot en ekstremt viktig sesongavslutning for klubben, som ikke er rigget for å ta vare på Premier League-plasseringer som holder klubben utenfor Europa, tåler ikke Arsenal å miste Leno.

Les: Verdens beste klubb ble utsatt for fotballmirakelet

For backup-løsningen mellom stengene har ikke vist seg å være noen løsning så langt. Det er Sky Sports som hevder at islendingen Runar Alex Runarsson ikke har taklet overgangen fra Dijon på måten det forventes hos Arsenal. Runarsson er fortsatt bare 25 år gammel, men Arsenal har ikke tid til å vente.

Sky Sports hevder Arsenal nå er ivrige etter å hente Barcelonas Neto på leie med opsjon på kjøp i sommer. Brasilianeren har holdt seg delvis varm hos Barca med 6 kamper i La Liga og 3 i Champions League. For Arsenal ville Neto kunne pushe Bern Leto til nye høyder. At Koeman skal være villige til å slippe brasilianeren, blir det store spørsmålet. Men som vi vet, den økonomiske situasjonen hos Barcelona åpner opp for de fleste salgs-scenarier.

Les på Engelske klubber: United vil hente landslagsspiller hjem

Les: Ber Klopp slutte å oppføre seg som Alex Ferguson