Come to papa. (foto: psg, twitter)

Når du disponerer noen av verdens beste og best betalte fotballsuperstjerner er det ikke all verden å vinne én kamp. Like fullt kunne Mauricio Pochettino legge seg natt til torsdag med vissheten om at han hadde skaffet PSG sitt første trofé.

Ikke mange ukene etter at den tidligere Tottenham-manageren flyttet til bolig utsikt mot Eifeltårnet var det tid for franske Super Cup. Erkerivalen Marseille, syv poeng bak PSG på Ligue 1-tabellen, hadde all intensjon om å nekte Pochettino sitt første trofé.

Les: Jaktet av Manchester United i sommer – endte opp hos Atletico Madrid

Men det ble med intensjonen. PSG styrte kampen, fikk en scoring før og etter pause, mens Marseille måtte nøye seg med et trøstemål i siste minutt. 2-1 til PSG og Pochettinos første triumf.

PSG-manageren klappet seg selv på skulderen og viste verden at ambisjonene er så mye, mye større.

-Dette her er kun starten. Vi tror at vi med mer tid og jobbing kan implementere ideene våre og at utviklingen kan bli god, for vi har kvalitet her. Vi har ikke hatt så mye tid til å trene, men spillerne mine fortjener trofeet, denne anerkjennelsen. De har tilpasset seg raskt til mine krav, sier Pochettino til Canal+.

Vi har kvalitet her. De har tilpasset seg raskt til mine krav.

På oss høres det ut som PSG endelig har fått manageren som har pondus nok til å styre det som til tider har virket som en barnehage.

Yes!

Les: Aalesund-spiller ettertraktet i det store utland