Se så fint alt er teipet på plass

Italias tidligere statsminister og ex eier av AC Milan Silvio Berlusconi bruker en stor del av sine penger tjent på puppe tv og tvilsomme transaksjoner til satse på fotball. – Da han for noen år siden fikk solgt AC Milan for noen milliarder kjøpte han Monza, en klubb som var nede på nivå tre i Italia.

Det er denne klubben han skal få opp i Serie A. The Guardian melder at Mario Balotelli, som fikk avskjed på grått papir fra Brescia i sommer er på vei til å signere, men først legesjekk på mandag. – Der blir han på nytt lagkamerat med Kevin Prince-Boateng. (De spilte sammen i AC Milan).

Les: Rosenborg har vært i Sverige og hentet seriemester

Balotelli som er klubbløs for øyeblikket, skal ha vært nær en avtale med den brasilianske klubben Vasco da Gama da Berlusconi ringte.

Berlusconi overtok Monza, en forstadsklubb i Milano-området, sommeren 2019. I løpet av sin første sesong vant de Serie C og ble opprykket til Serie B. Siden den gang har de plukket opp profiler som Kevin Prince-Boateng, Christian Gytkjaer (Danske som du muligens husker fra Haugesund og Rosenborg), Antonino Barilla og nå Mario Balotelli.

Les på F7: Trøbbel når du bytter ut en helgen mot en fotballgud