Åpner seg opp muligheter for en spennende sommer. (foto: united, twitter)

Det er knapt en av verdens beste spillere som ikke kobles til Manchester United. Kanskje vi skal skylde på Alex Ferguson, som levde etter regelen om å bygge opp de beste spillerne i verden – de han manglet skulle han hente fra andre klubber. Uansett, ryktene sitter løst rundt United.

Men når den «sindige» lokalavisa Manchester Evening News tillater seg å være konkret om kommende forsterkningen, da ligger det noe i lufta i den røde delen av byen.

Les: Barcelona lemper Coutinho over til Liverpool

Ifølge avisa laget sjefsspeider Mick Court en shortlist i januar med ønskede forsterkninger, noe fotballdirektør Matt Judge har fulgt opp og etablert kontakt med spillernes representanter.

Manchester Evening News hevder det var tre navn på denne liste: Raphael Varane, Declan Rice og Jadon Sancho.

Real Madrid skal være klar for å selge Varane, Dortmund har kuttet kraftig i prisen på Sancho, mens brennhete Declan Rice er alt annet enn på salg hos West Ham.

Les på F7: Vilnius, Litauen bygget en ‘portal’ til en annen by

Men hva med Pau Torres?

Ifølge Manchester Evening News står Varane øverst på ønskelista som partner til Harry Maguire.

Og Harry Kane?

Den engelske lokalavisa hevder Solskjær ikke har sluppet Kane etter at det ble kjent at 27-åringen er mentalt klar for exit i sommer.

Les på Popidol: Barack Obama mer imponert over Rashford enn klokkene til Haaland

Varane, Sancho, Rice (og Kane)?

Hvordan Manchester United skal sjonglere seg rundt for å kunne bære disse ekstreme overgangene, det skal vi ikke spekulere i. At disse tre-fire forsterkningene til United vil gjøre noe med styrkefoholdet i på balløya og i Europa, det er det derimot liten tvil om.

Les: Åpent brev: Zidane var langt fra ferdig som Real Madrid-manager