(foto: barcelona, twitter)

Den brasilianske superstjernen hos Liverpool skulle for enhver pris hentes til Camp Nou. 142 millioner pund er – og var – sinnsykt mye penger for to fotballbein. Og det ble den siste strofen på Coutinho-visa hos Barcelona: Sinnsykt.

Vi digget Coutinho i Liverpool-drakt og ønsket at han skulle fortsette suksessen hos Barcelona, men tre år etter overgangen settes det heller et spørsmålstegn enn et utropstegn bak Coutinho-navnet.

Les: Real Madrids nye prislapp på Ødegaard

Ronald Koeman åpnet døra til Barcelona-troppen før denne sesongen, men skader har igjen hindret Barca fra å få tilbake på investeringen sin. 792 minutter på banen for en av verdens dyreste spillere, det blir bare trist.

Det har lenge vært varslet at Barcelona kommer til å cut their losses og putte brasilianeren ut på salg, denne sommeren er det trolig ingen vei utenom.

Fra en av de 792 minuttene Coutinho var på banen. (foto: barcelona, twitter)

Når Coutinho vil huskes best i Barcelona for sine to scoringene for Bayern i det ydmykende 8-2 tapet i Champions League, sier det seg selv at exit er uungåelig.

Ifølge spanske AS har Barcelona lagt planen om å overtale klubben som hadde en binding til Coutinho. Fremstøtet skal ikke være tilfeldig.

Les på F7: Vilnius, Litauen bygget en ‘portal’ til en annen by

Den spanske avisen hevder Barcelona fortsatt skylder Liverpool solide 40 millioner pund for overgangen, penger alle vet skal bli nærmest umulig for Barca å hoste frem på en god stund. Derfor skal planen være at Liverpool ikke gidder å vente på den halve milliarden, og velger å ta tilbake Coutinho.

Passer utmerket når Georginio Wijnaldum forlater Anfield?

Nope. Utfordringen for Barcelona er at det fortsatt minnes i Liverpool at brasilianeren presset gjennom en Barca-overgang, samtidig som Klopp trenger en helt annen type spiller enn Coutinho til Liverpool anno 2021.

Forget it. (foto: liverpool, twitter)

Sorry, håpløs plan.

Les: Åpent brev: Zidane var langt fra ferdig som Real Madrid-manager