Nok en trener som har valgt bort å lede Musiala, Kane og gjengen. (foto: Bayern München)

Med Harry Kane og angriper i verdensklasse Jamal Musiala for Bayern München skulle man tro at Bundesliga-gull var klart til å plukkes også denne sesongen, men dengang ei.

Denne sesongen er det Bayer Leverkusen manager Xabi Alonso som kommer til å bades i øl. (Stolt tradisjon i tysk fotball)

Les: Keeper med flest redninger i La Liga ønsket over til Sverige og av Premier League giganter

Manchester City her klare til å bruke 120 millione pund omtrent 1,63 milliarder kroner for å hente Jamal Musiala og årsaken er enkel! – Pep Guardiola har latt seg imponere av ikke bare Musiala sine ferdigheter, men også hans holdninger og lagfølelse.

Skulle overgangen gå igjennom vil det være tidenes største overgang i Premier League. Dyrest så langt er Chelsea sitt kjøp av Enzo Fernández i janaur i fjor for 103 millioner pund.

Les: Keeper med flest redninger i La Liga ønsket over til Sverige og av Premier League giganter

Jevnere i toppen

Manchester City har vært dominerende i engelsk fotball under Pep Guardiolas tid som manager, og vunnet 16 trofeer på åtte år. Men nylig har de blitt utfordret helt til slutten av sesongen av Liverpool i 2021/22, Arsenal forrige sesong og både Arsenal og Liverpool denne sesongen.

Avstanden på toppen har blitt mindre og Guardiola ser etter å utvide gapet ved igjen å signere et verdensklassetalent i den tidligere Chelsea-spilleren Jamal Musiala. – Den tyske 21 åringensom har vokst opp i England har blitt en av Bayerns viktigste spillere til tross for sin unge alder.

Musiala har ekstreme dribleferdigheter og har en egen evne til å komme igjennom «trange» steder. – Han er skummelt god og alltid farlig.

Les på F7: Joker 2-traileren har en massiv musikalsk overraskelse

Jamal Musialas mentalitet gjør ham perfekt for Manchester City
For Bayern sist sesong, på den siste dagen av Bundesliga-sesongen, trengte de å vinne for å vinne tittelen. FC Kölns Dejan Ljubicic scoret i det 81. minuttet til 1-1.

Musiala kom fra benken i det 85. minutt for å inspirere laget til å vinne kampen. Kun 4 minutter senere mottok Musiala ballen på kanten av feltet der han svingte på stedet for å snu og skyte fra distanse ned i nederste hjørne og vinne Thomas Tuchels Bayern tittelen som 20-åring.

Denne typen storspillmentalitet og evnen til å trives med store øyeblikk er akkurat det Guardiola vil ha mer av; evnen til å ta tak i kampen og få noe til å skje.