(foto: manchester city)

Sergio Aguero kan returnere til England etter at Manchester City har tilbudt han en ambassadørrolle til den argentinske spisslegenden. – Det planlegges en statue utenfor Etihad Stadium av Sergio Aguero, men det stopper ikke der, de ønsker også å gi klubbens største målscorer gjennom tidene en gylden jobb.

33 år gamle Sergio Aguero ble tvunget til å trekke seg fra fotball forrige måned etter å ha utviklet en udiagnostisert hjertesykdom. Han meldte overgang fra Manchester City i fjor sommer for å spille for sin barndoms drømmeklubb Barcelona.

Les: Bare noen dager igjen av Ed Woodward sin regjeringstid på Old Trafford

Aguero kunngjorde sin beslutning om å henge opp støvlene på en følelsesladet pressekonferanse på Camp Nou. Han har siden fløyet tilbake til Sør-Amerika for å tilbringe tid med familien. – Så langt har han ikke snakket om hva han vil bruke tiden sin på.

Manchester City har tilbudt Sergio Aguero en ambassadørrolle i klubben.

Klubben har allerede kunngjort planer om å bygge en statue av Aguero utenfor Etihad Stadium, som en anerkjennelse for hans enormt suksessrike tiår lange trolldom i Manchester.

Hvis han bestemmer seg for å akseptere klubbens ambassadørtilbud, vil Aguero følge i fotsporene til slike som Joleon Lescott, Micah Richards og Shaun Wright-Phillips.

Les: Tore vil bringe Rosenborg tilbake på sporet