Ed Woodward og Richard Arnold

Mange mener Ed Woodward er djevelen selv som stjal sjela til Manchester United, nå er det bare noen dager igjen av regjeringstiden til Glazer familiens pengemann. Han ble ansatt i 2013 og var en mester i to ting, den ene å lande store dealer og den andre hisse opp fansen.

Sikkert litt urettferdig å gi Ed Woodward skylden for alt, men hans ansettelse sammenfalt med pensjoneringen av manager-legende Sir Alex Ferguson.

Les: Bekreftet: Leo Østigard sendes til de store gutta i Serie A

Manchester United har funnet erstatteren for Ed Woodward i rollen som administrerende klubbdirektør internt. Richard Arnold tar ikke overraskende over fra 1. februar. – 51 år gamle Arnold kommer fra stillingen som Group Managing Director of the football club, og Company Director of Manchester United PLC.

Richard Arnold er ikke den som er mest underholdene på fest, han er utdannet regnskapsfører og revisor og har blant annet bakgrunn i PricewaterhouseCoopers, Saudi Telecom Company og Orange Telecommunications. – Han fikk direktørstilling i Manchester United i 2007.

«Jeg er henrykt over å få sjansen til å tjene denne fantastiske klubben og dens supportere», sier Arnold i en pressemelding fra Manchester United.

Les på Engelske Klubber: Utrolig!, men sant Jack Wilshere tror han får ny klubb uten å være på TikTok

Woodward ga i april i fjor beskjed om at han kom til å gi seg som toppsjef i United. Det skjedde etter noen turbulente dager da et storstilt superligaprosjekt klappet sammen etter sterke reaksjoner i England. Han har vært en omdiskutert United-direktør siden han fikk jobben i 2013.