(c) Bilde NRK: Tore på sporet.

Rosenborg har under styreleder Ivar Koteng sin ledelse fått det til å svinge skikkelig på Lerkendal. – Både Bodø/Glimt og Molde har de siste årene vært jevnt sterkere enn de gamle mestrene.

Etter suksess og opprykk fra OBOS-Ligaen med HamKam har Kjetil Rekdal overtatt som hovedtrener og Ivar Koteng har gitt beskjed om at han ikke stiller til gjenvalg, for å få ro i klubben.

Les på Engelske Klubber: Første spillerkjøp for nyrike Newcastle

Tore «På Sporet» Strømøy som har hatt følelsesladede sendinger på NRK i flere tiår har lyst til å samle kreftene på Lerkendal igjen og bringe Rosenborg tilbake på topp.

Ja, det er absolutt interessant. Det trigger det der. Det hadde vært gøy å prøve å gjøre noe der, for jeg ser masse ting som burde vært gjort og forandret, sier Strømøy til Nidaros.

Han meldte også sin interesse for to år siden. På det tidspunktet hadde ikke Strømøy vært betalende medlem lenge nok i klubben til å velges av medlemmene. Nå skal imidlertid alt være i orden.

– Jeg tror det ja. Jeg skrev det på Facebook da beskjeden om Koteng kom, at jeg nå må sjekke medlemskontigenten. Jeg har betalt siste tror jeg, sier Strømøy.

Strømøy er ikke ukjent med idrett både som utøver og på styrerommet. Han har også vært på landslaget i kappgang i flere år. Han har vært styreleder i Sør-Trøndelag idrettskrets, i tillegg til styreleder i Byåsen i fire år. Strømøy har også erfaring som sportsjournalist både i Adresseavisen og NRK.

Les: «Målet mitt er at jeg skal til VM i Qatar»