(c) Bilde Manchester City: Angeliño

Da Manchester City solgte Angeliño til PSV Eindhoven for et år siden var det for bare 60 millioner kroner. – I avtalen lå det en gjenkjøpsavtale på samme sum som Premier League mestrene har benyttet seg av. 

Nå bekrefter Manchester City at de har kjøpt den spanske venstrebacken tilbake.I

Angeliño er en meget begavet ung spiller og en forsvarsspiller med stort potensial, sier Citys fotballdirektør Txiki Begiristain.

Les: Bekreftet: Manchester City har aldri betalt mer for en spiller

 

Lokalavisen skriver at City ikke har planer om å sende Angeliño videre.

«Jeg er veldig glad for å være tilbake i City på et lag som spiller utrolig fotball under Pep Guardiola. Jeg har fulgt dem fra Nederland, og det har vært en fornøyelse» sier Angeliño, som har undertegnet en fireårskontrakt.

Les: Er det bare vi som syntes Real Madrid-drakten minner om en pysj?

Manchester City har hatt problemer på venstrebacken de siste årene med langtidsskader på Benjamin Mendy, men midtbanespillerne Fabian Delph og Oleksandr Zintsjenko har beklet en uvant posisjon med suksess.

Angeliño kom til City fra Deportivo La Coruña i 2014. I løpet av sin tid i lyseblått var han utlånt til New York City, Girona, Mallorca og NAC Breda. 22-åringen debuterte for Manchester City i en 4-0-seier over Aston Villa i FA-cupen i januar 2016.