(c) foto: Real Madrid: Isco

Den første kampen etter at Zinedine Zidane overtok Real Madrid gikk som forventet, han fikk en enkel start mot bunnlaget Celta. – I forkant var mange redde for at Real Madrid skulle snuble igjen, 2 – 0 seier ble hentet inn av de Gareth Bale og Isco som begge har vært ute i kulden en god stund. 

Mål av Isco og Gareth Bale etter pause sørget for tre Real-poeng. Hovedstadsklubben klatret dermed opp i ryggen på byrival Atletico og er i skrivende stund to poeng bak med en kamp mer spilt.

Les: Åpner døren for en gammel lagkamerat

Les: Zinedine Zidane: «Jeg stoler på Bale og Isco»

Zidane valgte å gjøre flere endringer i sitt første laguttak etter comebacket. Stjernekeeper Thibaut Courtois ble vraket til fordel for Keylor Navas, som tidligere har hatt stor suksess under franskmannen.

Les: Med 210 free spins kan det ikke bli feil

Real Madrid har hatt en blytung sesong. Etter flere år med suksess har de slitt. De ble slått ut av åttedelsfinalen mot Ajax i mesterligaen. Det skjedde etter et pinlig 1-4-tap på hjemmebane. De ble også slått ut av erkerival Barcelona i cupen og er langt bak serieledelsen. Den innehar Barcelona. De er ni poeng foran Real, og har i tillegg en kamp til gode. Den spiller katalanerne søndag borte mot Real Betis.

Les på Popidol: Fantastisk! James Gunn tilbake som «Guardians of the Galaxy» regissør