Lagkamerater

La det være sagt med en gang, det er ikke bare norsk presse som skriver om Ole Gunnar Solskjær. I løpet av noen få uker har omtalen på fotball øya endret fra å være en slags Askepot historie til å bli geniforklart etter borteserieren i Champions League mot Paris Saint-Germain.

Nå geniforklares han igjen etter at han har kommet med en invitasjon til Manchester Unites legenden Paul Scholes om å returnere til klubben, samtidig som de skriver at Ole Gunnar rett og slett er en trivelig kar.

Les: Takket nei takk til Martin Ødegaard

Les: Paul Scholes slutter umiddelbart, mener han ble villedet

Gode kamerater

Paul Scholes var i praksis Manchester United spiller i 20 år fra fra 1993. (han hadde en liten pause i 2012 hvor han bestemte seg for å legge opp, men savnet det og kom tilbake for en sesong) Ole Gunnar Solskjær kom fra Molde i 1996 og spilte sammen med Scholes over over 10 år.

Paul Scholes var i noen dager manager for Oldham Athletic, 44 åringen forlot klubben skuffet på torsdag, men nå er han av manager Ole Gunnar Solskjær invitert tilbake til Old Trafford.

Solskjær ble spurt om Scholes foran FA Cup-kvartfinalen med Wolverhampton Wanderers, hvor han avslørte han hadde vært i kontakt med sin tidligere lagkamerat etter han bestemte seg for å forlate Oldham.

«Han vet grunnene til at han har forlatt klubben. Jeg har smurt ham,» sa Ole Gunnar med et smil (via Sky Sports).

Les: Zinedine Zidane har satt opp Raheem Sterling på ønskelisten

«Du må spørre ham hva som skjedde. Han er invitert hit hvis han vil komme og snakke.»

Scholes ‘oppdrag på Oldham var 31 dager og han klarte League Two-siden for syv kamper i hans korte stint.

Den tidligere Oldham-sjefen forlot sin stilling etter å ha snakket med klubbens leder, Abdallah Lemsagam, over WhatsApp.

På fredag ​​utgav Lemsagam en uttalelse på klubbens nettside og uttrykte sin skuffelse over den tidligere engelske internasjonale avslutningen.

«Jeg er skuffet over Pauls beslutning om å trekke seg og bli overrasket av årsakene han har gitt i sin uttalelse,» sa han.

Les på Popidol: Fantastisk! James Gunn tilbake som «Guardians of the Galaxy» regissør

«Både meg selv og staben på klubben ga Paul all den støtten og autonomi han ba om. Jeg personlig støttet alltid eventuelle beslutninger Paulus gjorde eller konsulterte meg, og forsikrede ham om at han var mannen som var ansvarlig.

«Han ga ingen mulighet eller indikasjoner på at han trengte å løse noen problemer i det hele tatt. […] Jeg ble veldig overrasket da han bare gikk av med tekst onsdag ettermiddag.»