Zinedine Zidane: «Jeg stoler på Bale og Isco»

Zinedine Zidane

Det er tydelig at Zinedine Zidane har tatt med seg fredspipe til Santiago Bernabéu for å reparere forholdet til sine stjerner. – Zidane holdt sin første pre-match pressekonferanse på fredag, og kom tilbake som en Real Madrid-trener.

Det er en gammel helt som nå har vendt tilbake til Real Madrid-benken, hvor han tidligere har ledet laget til tre Champions League-troféer på rad, noe ingen andre har gjort.

Les: Ajax-sjefen mener Juventus blir et par hakk for store

Men Zidane hadde ikke kommet til fredagens pressekonferanse før kampen mot Celta Vigo for å sette to av spillerne på plass, da Santiago Solari syntes å ha problemer med å administrere: Isco og Gareth Bale.

«Isco vil bare spille fotball, ingenting annet,» sa Zidane da han presenterte de siste disiplinære problemene til spilleren.

«Vi er her for å tenke på fotball. Jeg regner med Isco, som med andre spillere, er det viktigste at hver spiller føler seg involvert», sa franskmannen før han kom til Gareth Bale.

Les: Gareth Bale ønsker å klore seg fast

«Jeg vil ikke snakke om Bale sin sesong så langt. Det er 11 kamper igjen, og jeg kommer til å stole på ham» sa Zidane.

«Vi må bare tenke på å avslutte sesongen sterkt. Du trenger ikke å tenke på hvem som forsvinner eller kommer til, alle er på kontrakt her, og så ser vi hva som skjer» sa Zidane, som ikke ville forholde seg til ryktene om at Neymar og Kylian Mbappe kan være på vei til klubben.

Real Madrid er nummer tre i La Liga med fem poeng opp til Atletico Madrid før de spiller hjemme mot Celta kl 1645..