Er i superform. (foto: inter, twitter)

Ole Gunnar Solskjær og United pustet delvis lettet ut da Lukaku-historien var over i 2019. Den tidligere toppscoreren i Premier League pakket kofferten og reiste til Inter Milan og Antonio Conte. Her ble belgieren i løpet av kort tid forvandlet tilbake til spiss-supermannen han engang var.

Conte har gjort seg avhengig av 27-åringen. Den første sesongen ble det ekstreme 34 scoringer på 51 kamper, denne sesongen har han så langt levert 17 scoringer på 22 kamper.

Les: Plutselig står ikke telefonen stille for Manchester United spiss Odion Ighalo

Samtidig som det ikke skulle være noen grunn for Lukaku å forlate Camp Conte, sliter Inter spesielt med å få økonomien til å gå rundt. På fredag måtte ledelsen innkalle til møte for å overbevise spillerne om at de faktisk blir betalt for jobben. Les mer: Krisemøte hos Inter Milan.

I Manchester jobbes det med plan om å hente en Lukaku i superform tilbake til ligaen han lekte seg til 113 scoringer på 252 kamper. Ifølge The Telegraph har Manchester City øremerket et Chelsea-lignende beløp på 200 millioner euro til sommerens overgangsmarkedet.

Den engelske avisen hevder Pep Guardiola selv får kontroll over hvordan milliardene skal disponeres, og etter å ha forsterket forsvaret, er det på tide å satse penger på målmaskiner. Ifølge The Telegraph har navnet til Romelu Lukaku funnet veien til den eksklusive short list´en til Guardiola.

Les på Engelske klubber: Både Leeds og Bournemouth jakter Swansea midtbanespiller

Citys økonomiske situasjon står i sterk kontrast til den i Milano. Bestemmer Guardiola seg for Lukaku og kan legge nok penger bak ønsket sitt, kan vi ikke se bort fra at Inter tvinges til å velge euro foran Lukaku.

Manchester United, watch out.

Les: «Jeg har vært trener i Sevilla, PSG og Arsenal og jeg har aldri sett en midtstopper som Pau Torres»