Mens de fleste klubbene virrer rundt og prøver å finne en vei ut av viruskaoset, virker det som Liverpool har kapasiteten til å ha blikket rettet mot den største overgangen av dem alle.

Nå vil de fleste Liverpool-supporterne hevde at dagens tropp allerede er den beste i verden etter Champions League-triumfen i fjor og årets overkjøring av motstanderne i Premier League.

Les: Selv Carlo Ancelotti kan ikke styre Moise Kean

Men Jürgen Klopp vet bedre enn å tro at mer av det samme neste sesong er nok til å surfe inn til flere trofeer. Vi så dette i de to CL-kampene mot Atletico Madrid der Liverpool hadde muligheter nok til å knuse Simeone og gjengen, men manglet den siste kreative kraften på topp.

Ifølge Le10 Sport har Jürgen Klopp tatt telefonen som skal endre på dette. Den franske avisen hevder at LIverpool-manageren har pratet med Kylian Mbappés far om en fremtidig overgang til Anfield.

Wow.

Real Madrid har vært i pole position det siste året for å fange opp den største unge angrepsstjernen i verden, men ifølge Le10 Sport skal Klopps kontakt med senior sørge for at Liverpool posisjonerer seg foran Real når Mbappé skal skifte beite.

Angrepsgeniet Kylian Mbappé som del av den offensive lagmaskinen Liverpool. For mye å drømme om, eller et helt naturlig neste skritt for spiller og klubb?

Les: Borussia Dortmund med mottrekk det lukter svidd av