The fun is here, Jadon.

Det blir tydeligere og tydeligere etter hver som tiden går at Borussia Dortmund direktør Hans Joachim Watzkeregner ikke er en «pushover» og at han spiller fotballens pengespill bedre enn de fleste.

Han regner fremdeles med at de kan klare overtale Jadon Sancho til å bli på Westfalenstadion i sommer til tross for at det skal foreligge en personlig avtale for det engelske vidunderet med Manchester United.

Les: ESPN: Gjør seg klare for Aubameyang-overgang

Den 20 år gamle vingen har blitt en av Europas hotteste spillere siden han dro til Bundesliga for snart tre år siden.

Manchester United har prøvd før og de prøver igjen og skal være villig til å betale de 100 millioner pundene som BVB forlanger, det er forøvrig ned fra 120 millioner pund som de først ville ha. Reduksjonen kommer fordi Bundesligagiganten ikke vil stå i veien hvis Sancho faktisk ønsker å dra, det sammen med et nytt lønnstilbud kan gjøre han velger å bli.

«Jeg kan eksplisitt si at selv de veldig rike klubbene, til tross for den eksistensielle krisen, ikke skal tro at de kan presse frem en god handel med oss,» sa Watzke.

«Vi trenger ikke å selge noen under deres verdi.»

Dortmund viser muskler og smarthet med å komme med en mammut lønnstilbud hvis Jadon Sancho blir i Nord Rhein-Westfalen-regionen

I følge Forbes er Dortmund forberedt på å øke Sanchos lønn til 9 millioner pund pr sesong, som er en økning på 3,5 millioner pund fra hans nåværende avtale.

Les: Solskjær planlegger å bruke Jack Grealish i en uventet rolle

Ved å signere kontrakten, vil Sancho bli klubbens nest best betalte med en pakke på 173 000 pund i uken bak Marco Reus, som får litt mer 180 000 pund i uken.

«Etter min mening tror jeg ikke at han vil gå,» la Watzke til.

”Jeg tror han har følelsen av at denne klubben har en god fremtid.»

«Det er ikke et spørsmål om penger. For oss ville det være den beste stillingen hvis han blir på Borussia Dortmund.»