Klarte seg ganske bra, ganske lenge. (foto: kean, twitter)

Det er visst ikke lett å følge retningslinjene fra helsemyndighetene når du er ung, frisk og selvsentrert. Moise Kean har vært ute i bråk tidligere, men vi trodde faktisk at med en Ancelotti hengende over seg skulle få 22-åringen inn på riktig spor.

Kean ble hentet til Everton i 2019 har har fått mye ros av Ancelotti etter at den tidligere Napoli-manageren tok over ansvaret i den blå delen av Liverpool.

Les: Mourinho på telefonen til ettertraktet høyreback

Hva er så spesielt at Ancelotti roser en 22-åring som har 1 scoring og 1 assist på 22 Premier league-kamper?

Den italienske landslagsspilleren har klart å følge med i timen og styre unna bråk. For før Ancelotti fikk ansvaret, har angrepsspilleren rukket å være involvert i noen snodige saker.

Kean har pådratt seg straff for filming, forsentkomming til lagmøte hos det italienske U21-landslaget, forsentkomming i Everton under Marco Silva og den siste episoden i desember da vikaren Duncan Ferguson byttet Kean først inn – og så ut – i samme kamp.

Les på Popidol: Neymars mor kaster ut sin 22 år gamle kjæreste

Så har det vært stille frem til nå.

Det er Sky Sports som melder at Moise Kean har brutt restriksjonene i England og har vært på fest.

Klubben var raskt ute med å vise hva den mente om saken.

-Everton Football Club er forferdet over finne ut at en av klubbens førstelagsspillere har ignorert regjeringens retningslinjer. Vi har gitt spilleren klar beskjed om at slike handlinger er kompett uakseptable, skrever klubben i en melding.

Sorry, Kean, denne gangen har du dummet deg skikkelig ut.

Les: Borussia Dortmund med mottrekk det lukter svidd av