LIonel Messi peker på Kylian Mbappe og gir han æren for målet

Real Madrid president Florentino Pérez har etter sommerens mislykkede oppkjøpsraid mot Paris Saint-Germain, hvor han fikk et nei takk til svar på sitt 2 milliarder kroners bud lagt en plan om å fremstå så sexy som overgodet mulig slik at Kylian Mbappe velger dem neste sommer når hans kontrakt går ut på dato.

Der var ingenting sexy med Real Madrid i går, tap i Champions League med et lag fra Moldova som kom på besøk til Santiago Bernabéu med rutefly. – Mer viktig for Kylian Mbappe var det som skjedde på Parc des Princes.

Lionel Messi ga all æren til Kylian Mbappe etter å ha åpnet sin Paris Saint-Germain-konto med stil mot Manchester City. – Den seks ganger Ballon d’Or-vinneren var ikke på sitt aller beste i Champions League-gruppespillet, men han ble levende på slutten av andre omgang og minnet oss alle om at han er et fotballgeni.

Les: Pep Guardiola fikk rett

34-åringen plukket ballen på midtbanen nede til høyre, spilte en strålende «en-to» med Mbappe før han smalt ballen i det øverste hjørnet.

Det var hans 121. mål i Champions League og hans første i PSGs farger.

Les på Engelske Klubber: Ian Wright overbevist om at Martin Ødegaard er løsningen

Samtidig som Real Madrid tapte 1 – 2 mot FC Sheriff Tiraspol vant Paris Saint-Germain mot Manchester City som må sies å være en tøffere motstander enn den moldovske klubben.

Gleden i ansiktet til Messi var tydelig da han trippet bortover og feiret han pekte umiddelbart med et ydmykt uttrykk i ansiktet på Mbappe for det silkeaktige hælsparket.

Ti ville hester kan ikke få Kylian Mbappe til å forlate Paris etter dette!.


PSG – Manchester City 2-0
Champions League gruppe A
8′ 1-0 Idrissa Gueye
74′ 2-0 Lionel Messi