Reisen skal også dokumenteres

Sheriff manager Yuriy Vernydub er stolt av spillerne sine etter seieren over Real Madrid, men han synes ikke laget har oppnådd noe ekstraordinært – ennå.

Tirsdag kveld ble det levert litt sensasjon i Champions League da den moldoviske «Sheriffen» slo Real Madrid på Bernabeu.

Les: Everton ikke ferdig med å hente Real Madrid-spillere

Sheriff manager Yuriy Vernydub var overlykkelig over den 2-1 -seieren, men han synes ikke laget har oppnådd noe ekstraordinært – ennå. «Jeg er full av følelser og takknemlighet til guttene mine for det de har gjort. De spilte som et lag og vi fortjente det!, sier Yuriy Vernydub til uefa.com.

Selvfølgelig visste vi at vi måtte forsvare oss, og vi gjorde det bra. Vi var også veldig gode på konverteringer, og da klarte vi å score vinnermålet til slutt.

Vi tenker ikke på å være en del av de 16 siste lagene enda, for vi har ikke gjort noe ekstraordinært ennå. Det går bare fremover trinn for trinn.

Real Madrid manager Carlo Ancelotti er bekymret!

Sheriff topper nå gruppe D med seks poeng på to kamper, mens Real Madrid er nummer to med tre poeng. Inter og Shakhtar har ett poeng hver.

Les: Tysk media: Dortmund har dansk dynamitt som potensiell Haaland-erstatter


Real Madrid – FC Sheriff 1-2
Champions League gruppe D
25′ 0-1 Djasur Yakhshibaev
65′ 1-1 Karim Benzema
90′ 1-2 Sebastien Thill