Playtime hos Moyes. (west ham, twitter)

Da Jesse Lingard reiste til London i januar for å få lov til å spille kamper, satte David Moyes igang en prosess som har gitt West Ham ekstrem valuta for pengene. Seks minutter inn i kampen viste United-spilleren igjen veien til tre poeng.

Det ble en heidundranes fotballkamp da ulvene til Nuno Santo hadde invitert London-gjengen til Molineux Stadium. Jesse Lingard startet ballet med en deilig scoring, der han viste et driv vi ikke har sett siden… husker faktisk ikke når.

Les: Sky Sports: Atletico Madrid styrer inn mot benken til Tottenham

Pablo Fornals og Jarred Bowen følgte eksemplet til Lingard og sørget for 3-0 ledelse til West Ham, før Leander Dendoncker reddet første omgang med 3-1 scoring.

West Ham-gjengen gikk til pause stinne av selvtillit, men med Arsenal-kampen friskt i minne. Da ble første omgang vunnet med 3-0, sluttresultatet endte 3-3.

Les på Popidol: Bare plast igjen av glamourmodell Katie Price

Heldigvis for West Ham var det mentale denne gangen på plass: 3-2 seier.

-Jeg trodde det ville ende som mot Arsenal da de scoret rett før pause, men gutta holdt fokus og vi kom litt bedre ut til andre omgang, sier Lingard til Sky Sports.

Som står med viktige 6 scoringer på 8 kamper. Vi har sagt det før og sier det igjen: Genistrek av David Moyes!

Akkurat nå ser vi West Ham på vei inn i Champions League-spill neste sesong.

Les: Bare grådighet kan nå ødelegge for Dembelé