Gjør det han mener er best for laget. (foto: atletico, twitter)

25-åringen Harry Winks tok sine første spark i Tottenham-drakt da han begynte på barneskolen. Styreleder Daniel Levy liker sine homegrown players og vil aller helst skryte av å ha Winks i troppen også neste sesong. Utfordringen blir når manageren ikke helt deler den samme fascinasjonen for Spurs-produktet når det nærmer seg kampdag.

Med bare 10 Premier League-kamper på banen, har Winks ikke kommet gjennom nåløyet hos Gareth Southgate. Veid for lett hos Spurs, veid for lett hos de Tre Løvene. Hos Diego Simeone skal det være en helt annen oppfatning av potensialet til den defensive midtbanespilleren.

Les: Italiensk media: Zlatan har allerede signert

Winks er tidligere linket til Valencia, men klubben på motsatt ende av La Liga har meldt seg på for alvor. Ifølge Sky Sports var Atletico Madrid allerede forrige sommer på med forespørsler om tilgjengeligheten til 25-åringen.

Winks har fortsatt kontrakt til 2024, men mener Simeone og gjengen alvor, kan vi ikke skjønne at midtbanespilleren skal godta en ny sesong med benkesliting hos Mourinho før VM-sluttspillet.

Diego Simeone har ikke for vane å hente inn utenlandske spillere for å fylle benken. Atletico Madrid kan være en sikker billett til den engelske landslagstroppen.

Les: Aguero kan bare glemme å banke på hos Solskjær