Tilbake som medspillere? (foto: barcelona, twitter)

Forrige sommer da det stormet som verst hos Barcelona, ble Ousmane Dembelé skjøvet ut på en testtur på overgangsmarkedet. Ryktet gikk om at Manchester United vurderte muligheten etter å ha mislykkes med Sancho-fremstøtet. Dembelé skal ha nektet å forlate Camp Nou.

Franskmannen var fast bestemt på å kjempe om plass hos Barca. Etter dette har høyrevingen gradvis kommet tilbake, har til og med begynt å score – og viktigst av alt: Holdt seg unna skader.

Les: Aguero kan bare glemme å banke på hos Solskjær

Etter 1-0 seieren til Barcelona over Valladolid på mandag, kom bekreftelsen på at Dembelé har lykkes.

Franskmannen noterte seg som matchvinner, og Barcelona rett opp i ryggen til Atletico Madrid på topp. Nitten kamper uten tap og bare ett poeng bak Simeone, øyner Ronald Koeman muligheten for å ende sesongen med La Liga-trofeet. Ousmane Dembelé har nå definitivt spilt seg inn i varmen hos manageren.

Les på F7: Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

-Jeg vil gjerne at Dembelé blir, for han er en viktig spiller for oss. I dag viste han det med prestasjonen og målet. Nøkkelen er at han har forbedret seg fysisk og har vært i stand til å spille en masse kamper på rad, sier Koeman ifølge Marca.

10 scoringer og 4 assists på 36 kamper viser at 23-åringen er på riktig vei. Med ett år igjen av kontrakten får vi satse på at ikke grådigheten tar overhånd i forhandlingene om forlengelse med klubben. Dembelé har fortsatt en god del han skal bevise og rette opp etter noen katastrofale sesonger – mens han ble betalt godt over to millioner kroner i uka.

Les: Dortmunds wunderkind fikk debut i november – nå er sesongen over